Noul concept implementat în proiectele Maurer Imobiliare

APARTAMENTE

“RESPONSABILE" & ACCESIBILE

pentru generații

Conceptul de apartament va fi format din două sau mai multe unități complet independente, astfel încât acestea să poată fi utilizate separat, pentru generare de venituri suplimentare sau împreună pentru sporirea confortului tău.

ACELAȘI APARTAMENT.

MULTIPLE CONFIGURĂRI.

Până în prezent am fost obișnuiți să ne adaptăm noi, oamenii, în funcție de spațiile în care locuim. De azi începând, cu RoomInnovation 4Generations, vei putea avea un apartament responsabil, gândit în echilibru perfect cu nevoile tale. Este apartamentul care se va adapta după tine și va ține pasul cu nevoile tale.

ACEEAȘI ”CAMERĂ CONCEPT”.
MULTIPLE MODALITĂȚI DE GENERARE DE VENITURI.

În timp ce 1B este spațiul în care tu locuiești, spațiul 1A (”Camera Concept”) va deveni spațiul pentru business-ul tău.

Ia în calcul și analizează! Putem vorbi despre APARTAMENTE CARE SE PLĂTESC SINGURE în timp ce locuiești în ele, întrucât prin veniturile obținute din business-ul desfășurat în camera concept îți vei putea achita, astfel, și apartamentul în care locuiești.

Practic, pe lângă un apartament ”la cheie” vei beneficia și de un ”business la cheie” și te vei bucura de tot confortul de a avea casa și business-ul aproape unul de altul, dar separate.

ACELAȘI APARTAMENT.
MAI MULTE GENERAȚII.

În timp ce spațiul 1B este considerat apartamentul în care tu vei locui, spațiul 1A (”Camera Concept”) se poate transforma într-un alt apartament, adaptându-l în funcție de nevoile familiei tale și vom putea vorbi despre ”2 apartamente într-un apartament”.

Soluția ideală pentru mai multe GENERAȚII care pot trăi aproape dar, în același timp, separat.

Acest spațiu 1A (”Cameră concept”) va fi complet idependent și separat de restul apartamentului, cu toate utilitățile și dotările necesare. Va beneficia de intrare separată și securizată din casa scării sau antecamera nou formată, hol, baie, chicinetă și camera 2in1 (dormitor matrimonial & camera de zi), terasă.

Află mai multe detalii