261

Locația premium pentru locuința dumneavoastră

Situat la intrarea principală în Sibiu, în Șelimbăr, cartierul rezidențial Avantgarden3 este poziționat în apropiere de parcul de retail Shopping City Sibiu, la doar 10 minute de centrul istoric al Sibiului și 15 minute de Aeroportul Internațional.

DSC_0532

Mai mult decât un cartier. O comunitate plină de viață

Mai mult decât un ansamblu rezidențial, Avantgarden3 Sibiu reprezintă un stil de viață, o comunitate plină de viață în care locuiesc deopotrivă familii tinere cu copii, vârstnici și tineri antreprenori. Ferit de agitația metropolitană, micul orășel european reprezintă o oază de liniște, armonie și confort pentru oamenii care îl numesc “ACASĂ”.

B1-1

Avantgarden3 Sibiu – ACASĂ pentru 650 de familii

Proiectul Avantgarden3 Sibiu cuprinde 650 de unități locative de tip garsoniere, apartamente cu 2 și 3 camere, repartizate în 6 imobile de tip D+P+8E+ER sau D+P+9E+ER. Proiectul a fost demarat în 2013 și este finalizat și vândut în totalitate.

Privește istoria orașului dintr-un apartament modern!

Puţine oraşe din România se pot mândri cu o istorie atât de bogată precum Sibiul. Cu istorie de aproape 900 de ani, Sibiul – centru al comunității germane din România, s-a dovedit a fi un deschizător de drumuri, un oraș cu un spirit innovator. Vechiul și noul, modernul și clasicul se integrează aici într-un mod armonios și plăcut. Prin proiectul Avantgarden3 Sibiu, ne-am propus să contribuim la renașterea și modernizarea Sibiului, construind nu doar simple apartamente, ci o adevărată comunitate pentru care “ACASĂ” înseamnă o locuință modernă la standarde de calitate ridicate și un nivel de confort sporit, într-o locație premium, dar și accesul la istoria, tradițiile și evenimentele culturale din Sibiu.

4 motive să alegi Avantgarden3 Sibiu

Achiziționarea unei locuințe este o experiență unică pentru mulți dintre clienții noștri. De aceea, vrem ca experiența dumneavoastră să fie una plăcută și simplă. Localizarea ansamblului, facilitățile oferite, finisajele de calitate și modalitățile de plată pe care vi le punem la dispoziție fac din Avantgarden3 Sibiu, locația ideală pentru locuința dumneavoastră.

Locație premium

Amplasarea Avantgarden3 Sibiu satisface atât nevoia de liniște și detașare de agitația urbană, cât și accesul la principala zonă comercială a Sibiului (Shopping City), la centrul istoric al Sibiului și Aeroportul Internațional.

Siguranță și confort

Ansamblu rezidențial securizat, prevăzut cu pază, elegant amenajat, cu spații verzi generoase, iluminat cu senzori și pavaj interior, locuri de parcare proprii, rampă de acces pentru persoanele cu handicap, interfon la intrarea în bloc, lift silețios, de ultimă generație.

Apartamente moderne

Apartamentele se disting prin compartimentarea optimă și eficientă a spațiului, luminozitate, materiale de calitate superioară și un nivel sporit de confort și intimitate. Terasa reprezintă un colț de relaxare, unde puteți admira fiecare răsărit sau apus de soare și priveliștea munților.

Modalități flexibile de plată

La noi, puteți alege o modalitate de plată personalizată, în funcție de posibilitățile dumneavoastră financiare. Beneficiați de modalități flexibile de plată: plata integrală în avans, plata în 3 tranșe, credit Prima Casă, credit ipotecar și rate la dezvoltator pe o perioadă de 3 ani.

Apartamente cu design deosebit și finisaje de calitate superioară

Avantgarden3 Sibiu

Apartamentele din ansamblul rezidențial Avantgarden3 Sibiu se disting prin compartimentarea optimă și eficientă a spațiului, camere decomandate, cu o structură generoasă și suprafețe vitrate ample. Fiind orientate spre Est sau Vest, acestea dispun de lumină naturală dimineața sau după-amiaza. Construcția integral din cărămidă și izolația termică exterioară, stau la baza unui consum redus de resurse pentru întreținerea locuințelor. Apartamentele se predau la cheie, cu finisaje de calitate superioară.

Avantgarden3 Sibiu vă oferă liniştea şi siguranţa unei zone deosebite

Avantgarden3 Sibiu

Situat la intrarea principală în Sibiu, în Șelimbăr, cartierul rezidențial Avantgarden3 este poziționat în cea mai cautată zonă a orașului, Prelungirea Bulevardului Mihai Viteazul, în apropiere de principala zonă comercială a Sibiului – parcul de retail Shopping City Sibiu (Promenada Mall, Carrefour, Auchan, Kaufland). Tot aici se află și Piața Rahovei, Lidl și Dedeman.
Amplasat la ieșirea spre Brașov – Râmnicu Vâlcea (DN1/DN7/E68), cartierul rezidențial Avantgarden3 Sibiu oferă acces rapid și la Centura Sibiului (A1/E81). Accesul spre centrul istoric este facil, acesta fiind situat la doar 10 minute, iar la Aeroportul Internațional ajungeți în 15 minute.

Ce spun clienții noștri

Îndrăznește. Visează. Crede.

12

Ani experiență

7

Proiecte dezvoltate

5

Orașe în care construim

600

Apartamente vândute

Suntem aici pentru tine

Hai să ne cunoaștem!

Vă stăm la dispozitie la telefon pentru informații suplimentare sau vă așteptăm la sediu unde puteți să vizitați apartamentul mostră.

Telefon

+40 269 444 004
+40 746 080 082

E-mail

office@avantgardensibiu.ro

Birouri

Prelungirea Bulevardului Mihai Viteazul, Șelimbăr, județul Sibiu

Program

Luni – Joi: 09:00 – 18:00
Vineri: 09:00 – 15:30
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis

Avem o echipă la dispoziția ta

Contactează-ne

Folosiți formularul de mai jos pentru a ne trimite un mesaj. Un agent vă va răspunde în cel mai scurt timp.