Planificăm.

Nu credem în șabloane aplicabile pentru fiecare proiect în parte. De aceea, planificăm în detaliu fiecare structură, fiecare compartimentare, fiecare bloc, pentru a se plia pe nevoile și cerințele tale. Așa se face că ansamblurile noastre poartă amprenta pe care tu ai dat-o proiectelor noastre.

Construim.

Ridicăm, în fiecare zi, mai mult decât locuințe. Construim un drum, un model de viață, un model de gândire care să arate că fiecare dintre noi poate să fie schimbarea pentru acestă lume. Suntem conștienți de responsabilitatea așezată pe umerii noștri: suntem aici pentru tine, pentru a-ți aduce la lumină visul.

Am făcut o promisiune și o voi duce la capăt

Realizez în fiecare zi că mii de oameni ne-au oferit încrederea lor, și au pus în mâinile noastre poate unul din cele mai prețioase visuri: acela de a avea un ”acasă”.

valorile noastre

Încă de la început, Maurer Imobiliare a însemnat credință și valori

În 2006, atunci când primul proiect imobiliar începea să capete contur, în fața noastră se deschideau două drumuri: cel al excelenței imobiliare, al posibilității de a schimba harta orașelor cheie din România și cel al implicării sociale. Pentru că ne doream mai mult decât „altfel de locuințe”. Ne doream un altfel „acasă”.

Acum, după mai bine de 12 ani suntem Dezvoltatorul nr. 1 în România. Dar mai presus de atât, am reușit, împreună cu miile de oameni care s-au alăturat cauzei noastre, să arătăm că și aici se poate. Că în inimile românilor mai este încă multă bunătate, ca încă avem oameni care pot să facă diferența și că dorința de a oferi copiilor noștri un viitor mai bun, trece dincolo de orice greutate sau prejudecată.

Respect

Oamenii care ne-au oferit încrederea lor merită tot ce este mai bun, de aceea munca pe care o realizăm în fiecare zi este făcută cu simțul răspunderii de către echipe dedicate proiectelor noastre.

Unitate

Fiecare comunitate ridicată de Maurer Imobiliare este diferită. Și totuși, mii de oameni, veniți din toate colțurile lumii, ajung să numească “acasă” nu doar o locuință, ci transpunerea în realitate a unor valori umane pe care au sperat să le găsească și în România.

Viziune

”Împreună scriem viitorul” nu este doar un slogan, este modul după care ne gândim strategia pe termen lung, pentru că planurile noastre sunt bazate pe o dezvoltare sustenabilă și durabilă.

View Case
Brașov

Avantgarden3

View Case
Brașov

Avantgarden3

View Case
Brașov

Maurer Residence

View Case
Brașov

Maurer Residence

View Case
Brașov

Avantgarden3

Îndrăznește să visezi

E timpul pentru visul tău! Ești pregătit?

5

Proiecte dezvoltate

6127

Apartamente vândute

11000

Apartamente în dezvoltare

6547

Clienți fericiți