AVG1

Avantgarden 3, un model de reușită

Început în plină criză economică proiectul Avantgarden3 a fost de la început un model de reușită care a învins pronosticurile analiștilor economici și a trasat un drum, urmat în prezent de aproape toți dezvoltatorii imobiliari din piață. Am înțeles, mai presus de toate, care este vocea clienților noștri, ne-am aplecat asupra nevoilor lor și am reușit, alături de ei să construim o comunitate occidentală care stă mărturie că și la noi se poate.

AVG2

ACASĂ pentru aproape 5000 de familii

Prima etapă a proiectului s-a încheiat în 2014 și a cuprins 1670 de apartamente, faza a II-a a proiectului a fost demarată în anul 2014 și cuprinde 1200 de apartamente, cea de-a treia fază a proiectului a început în 2016 și totalizează 700 de unități locative iar faza a IV-a demarată în vara anului 2017 va însemna, în final, ”acasă” pentru alte 1400 de familii.

AVG3

Promisiunile făcute la început de drum vor fi mereu respectate

Încercăm să ne ridicăm la așteptările clienților noștri și să nu le dezamăgim încrederea pe care ne-au acordat-o. Partenerii care au pornit alături de noi la drum sunt mândri de colaborarea cu noi, tocmai datorită faptului că nu ne-am schimbat, ci că ne-am respectat promisiunile făcute la început de drum.

Orașul din interiorul orașului.

Avantgarden 3 oferă celor peste 4000 de familii care locuiesc deja în acest cartier brașovean un mediu sigur, curat și plin de verdeață, având tot confortul și toate facilitățile pe care le oferă orice oraș european.

Motivele pentru care să alegi Avantgarden 3

Avantgarden3, mai mult decât imobilele zvelte, pline de culoare și simetric așezate de-a lungul străzilor din cartier, înseamnă viață și comunitate, oameni deschiși a căror poveste de viață este spusă, în cele mai frumoase cuvinte, de către apartamentele pe care le însuflețesc.

Cel mai amplu ansamblu rezidențial din centrul țării

Cele peste 4000 de apartamente vândute și cele peste 40 de blocuri deja locuite, așează cartierul nostru în topul ansamblurilor rezidențiale din zona Transilvaniei.

Shopping – la un pas distanță

Când vine vorba de cumpărături, în încinta cartierul ai totul la îndemână: Mall La Strada, Carrefour, Penny, Lidl, cafenele și alte magazine alimentare.

Peste 70% din suprafața cartierului destinat zonelor de recreere

Am creat locuri de joacă pentru copii specifice pe diverse categorii de vârstă, zone de recreere cu alei, băncuțe și foișor și am lăsat ca spațiile verzi să dețină procentul majoritar din suprafața cartierului.

Servicii de proximitate

În incinta cartierului ai acces facil către o arie largă de servicii, puse la îndemana ta: medic de familie, cabinet stomatologic, salon de coafură, agenție de turism, cabinet psihologic. Superland, cel mai mare loc de joacă acoperit din țară, se află la ieșirea din cartier.

Grădiniță privată cu programe susținute în limba germană și engleză

Avantgarden3 brașov

Credem în dezvoltarea educațională a copiilor noștri, de aceea am investit într-o grădiniță privată, care le oferă micuților posibilitatea să-și dezvolte aptitudinile lingvistice de la o vârstă fragedă, programele grădiniței fiind ținute în engleză sau germană.

Stabilim legături care să dureze o viață întreagă

Avantgarden3 brașov

Le oferim oamenilor grija noastră și după achiziționarea locuinței. Pentru ca ansamblurile să fie adevărate comunități însuflețite, compania noastră se ocupă de spațiile verzi, de locurile de joacă, oferind o multitudine de servicii celor care au ales să facă parte din familia noastră.

Ce spun clienții noștri

Îndrăznește. Visează. Crede.

Suntem și pe Facebook

Urmăriți-ne pentru a fi la curent cu toate noutățile

12

Ani experiență

7

Proiecte dezvoltate

5

Orașe în care construim

4396

Apartamente vândute

Ultimele noutăți

Îndrăznește. Visează. Crede.

Ai cel puțin 3 MOTIVE să te gândești la a 2-a CASĂ

Vrei să îți schimbi apartamentul cu unul mai mare? ACUM e momentul potrivit să renunți ...

Citește mai mult

Seară de colinde ACASĂ, în Avantgarden 3

Pe noi albul zăpezii ne face să vedem viața în roz. Ne face să zâmbim ...

Citește mai mult

O lună întreagă pentru suflet. Decembrie pentru Maurer Imobiliare

Luna DECEMBRIE, pentru noi ca și pentru tine, este una specială și trăim intens fiecare ...

Citește mai mult

Nu rata ofertele noastre

Abonează-te la newsletter!

Află primul cele mai noi oferte și promoții legate de proiectul Avantgarden3 Brașov. Abonează-te acum!

Suntem aici pentru tine

Hai să ne cunoaștem!

Vă stăm la dispozitie la telefon pentru informații suplimentare sau vă așteptăm la sediu unde puteți să vizitați apartamentul mostră.

Telefon

+40 733 343 334

E-mail

office@maurerimobiliare.ro

Birouri

Str. Pelicanului nr. 5,  Brașov, România

Program

Luni – Joi: 08:00 – 18:00
Vineri: 08:00 – 15:00
Sâmbătă: Închis
Duminică: 10:00 – 16:00

Avem o echipă la dispoziția ta

Contactează-ne

Folosiți formularul de mai jos pentru a ne trimite un mesaj. Un agent vă va răspunde în cel mai scurt timp.