Aproape-de-ceea-ce-conteaza-min

Aproape de ceea ce contează

Proiectul Maurer Panoramic este situat în Piața Abator nr. 1 – o zonă centrală din Cluj-Napoca, aflată într-un complex proces de dezvoltare. Clădirea va fi amplasată foarte aproape de centrul vechi și de instituțiile publice, la mică distanță de zonele de business, de centrele comerciale și de posibilitățile de divertisment, la 15 minute de Aeroportul Avram Iancu.
.

Dotari-moderne-si-finisaje-premium-min

Dotări moderne și finisaje premium

Apartamentele din clădirea Maurer Panoramic se predau finisate la cheie, cu materiale din gama premium, selectate de client. Veți beneficia inclusiv de: încălzire ȋn pardoseală, parchet triplu stratificat, obiecte sanitare încastrate, placare cu gresie și faianță, sistem de prevenire și stingere a incendiilor, videofon, aer condiționat, sistem de control de tip „Smart Home”.

Randare-zi-Vest

Clădire spectaculoasă

Maurer Panoramic va avea înălțimea de 74 de metri, 23 de niveluri supraterane și 5 niveluri de parcări subterane, dintre care 2 niveluri au sistem de parcare automatizat. Cu finisaje din sticlă și elemente decorative iluminate, va fi cea mai impresionantă clădire din ȋmprejurimi, oferind o panoramă superbă asupra orașului. Maurer Panoramic va contribui la aspectul zonei centrale, devenind un punct de reper al Clujului.

Viața la înălțime!

Prioritatea noastră este aceea de a vă ajuta să beneficiați de un stil de viață la înălțime. Confortul de a vă afla în apropierea tuturor punctelor de interes, satisfacția de a beneficia de dotări moderne și de finisaje premium, siguranța dată de un brand de încredere, mândria de a face parte dintr-un proiect de lux, relaxarea ȋn a admira apusurile superbe, toate acestea se regăsesc în sloganul proiectului Maurer Panoramic.

De ce să alegeți Maurer Panoramic?

Proiectul Maurer Panoramic se adresează tinerilor de succes și investitorilor inspirați. Achiziționarea unui apartament în clădirea Maurer Panoramic, indiferent dacă doriți să investiți sau să locuiți aici, este justificată de:

Siguranța investiției

Cluj-Napoca este un important centru cultural, studențesc, medical și de business, aflat în continuă ascensiune și, de aceea, avem convingerea că proiectul premium pe care l-am inițiat într-o zonă centrală a orașului oferă stabilitate și recuperarea rapidă a investiției, cu beneficii financiare sigure. Mai mult, brandul Maurer Imobiliare și faptul că materialele folosite sunt de cea mai bună calitate, aduc un plus de valoare investiției dumneavoastră.

Dezvoltator de încredere

Proiectul Maurer Panoramic aparține unuia dintre cei mai puternici dezvoltatori imobiliari din țară. După 13 ani de activitate, desfășurată cu profesionalism și responsabilitate, Maurer Imobiliare are mii de clienți mulțumiți. Pentru a vă asigura de transparența și de respectul nostru, în ceea ce privește proiectul Maurer Panoramic, puteți vizita oricând locația proiectului, iar consultanții noștri va stau la dispoziție, cu orice fel de informații.

Confortul dumneavostră

Proiectul Maurer Panoramic a fost conceput astfel încât să ofere un grad sporit de confort. Astfel, cele cinci niveluri de parcări subterane și soluțiile de fluidizare a traficului din zonă, sentimentul de siguranță- dat de videofon și de sisteme anti-incendiu, finisajele premium la alegere, intimitatea apartamentelor și terasele spațioase, toate satisfac cele mai exigente cerințe în ceea ce privește confortul.

Localizarea proiectului

Maurer Panoramic este localizat într-o zonă centrală a orașului, aproape de sediile marilor companii, de restaurante populare, de facultăți și de diferite baze sportive. La finalul procesului de reabilitare a zonei, în imediata vecinătate a proiectului, va exista un mare centru comercial și clădiri de birouri, precum și zone de relaxare renovate, în Parcul Feroviarilor și pe malul Someșului Mic.

Atenți la detalii

Maurer Panoramic Cluj

Pentru a va oferi o experiență cât mai plăcută, veţi descoperi, indiferent de structura aleasă, finisaje premium la cheie, selectate de dumneavoastră, care pun întregul spaţiu într-o lumină cu adevărat specială:
✔ gresie și faianţă calitatea I, rectificată – pentru băi, hol și bucătărie;
✔ parchet triplu stratificat, în dormitoare și în camera de zi;
✔ obiecte sanitare încastrate, cadă de baie sau cabină de duș, baterii de foarte bună calitate;
✔ uși interioare de import Germania;
✔ instalații electrice, inclusiv pentru curenții slabi; prize și întrerupătoare de calitate superioară;
✔ încălzire în pardoseală, cu centrală termică de bloc;
✔ aer condiționat, cu unitati individuale pentru fiecare apartament;
✔ sistem de tip „Smart Home”; versiune basic, cu posibilitate de extindere.

Foarte importantă pentru noi este siguranța

Maurer Panoramic Cluj

În clădirea Maurer Panoramic, beneficiaţi de dotări și finisaje care vă garantează siguranța, în orice moment:
✔videofon;
✔ personal la Recepţie
✔sistem de prevenire și stingere a incendiilor (sprinklere, detectoare de fum, desfumare, hidranți, semnalizare pentru evacuare);
✔senzori de mișcare pentru iluminatul din spațiile comune;
✔balustrade de peste 1,10 m la balcoane;
✔placare cu materiale antiderapante, granit pe casa scării şi coridoare;
✔ferestre securizate, rabatabile, în spațiile comune;
✔lifturi de mare viteză, sigure în situații de urgență, pretabile pentru clădiri ȋnalte;
✔uși de intrare antiefracție.

Suntem și pe Facebook

Urmăriți-ne pentru a fi la curent cu toate noutățile

14

Ani experiență

8

Proiecte dezvoltate

6

Orașe în care construim

350

Apartamente vândute

Nu rata ofertele noastre

Abonează-te la newsletter!

Află primul cele mai noi oferte și promoții legate de proiectul Maurer Panoramic Cluj-Napoca. Abonează-te acum!

Suntem aici pentru tine

Hai să ne cunoaștem!

Te invităm să ne contactezi și te așteptăm în vizită, pentru a-ți prezenta evoluția construcției.

Telefon

+40 784 441 111

E-mail

cluj@maurerimobiliare.ro

Birouri

Str. Lalelelor nr. 14, Cluj-Napoca, România

Program

Luni – Joi: 09:00 – 18:00
Vineri: 09:00 – 15:30
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis

Avem o echipă la dispoziția ta

Contactează-ne

Suntem la dispoziția ta, cu orice fel de informații, pentru a te ajuta să alegi apartamentul tău de vis sau spațiul potrivit obiectivelor tale.