DSC_3655-1

Locația perfectă pentru bunăstarea ta

Stresul și agitația orașului vor fi istorie pentru cei care aleg, ca reședința, ansamblul Maurer Residence Constanța. Zona în care am ales să construim este o zona liniștită situată în partea de nord a orașului, departe de agitația acestuia.

Maurer_Residence_R04_numerotare-1

În fiecare zi construim pentru tine

Pentru a fi mai buni, în fiecare zi trebuie să ne dezvoltăm puțin câte puțin. Același lucru ne dorim și noi pentru proiectul Maurer Residence Constanța. În acest sens, planul nostru de dezvoltare este să construim, în următorii 9 ani, 60 de blocuri pe teritoriul orașului Constanța, care să găzduiască in jur de 3400 de familii.

Maurer_Residence_R09

Nu doar o locuință, o atmosferă de familie

Noi, echipa Maurer Residence Constanța, dorim să construim o comunitate unită, în care fiecare să aibă sentimentul că face parte dintr-o familie extinsă, unde este ascultat, respectat și apreciat. Doar în felul acesta ne putem dezvolta împreună.

Gasește starea de bine de acasă!

Prioritatea noastră este de a crea un stil de viață de calitate și nu doar o simplă dezvoltare imobiliară. Maurer Residence Constanța este într-adevăr “un oraș în interiorul orașului”, construit pentru oamenii ce își doresc, pentru ei și familia lor, un habitat la standarde occidentale.

4 motive să alegi Maurer Residence Constanța

Maurer Residence Constanța nu este un simplu ansamblu rezidențial. Aici găseșți toate facilitățile de care ai nevoie pentru confortul tău și al familiei tale.
Pe lângă apartamentele pe care le construim cu suflet, amenajăm și spațiile verzi prezente în complex, dar și locuri de joacă pentru copii. Ei au nevoie să își consume energia într-un loc special conceput pentru ei, care să le ofere siguranță și unde își pot face prieteni noi. Astfel, putem fi siguri că familia ta se va simți cel mai bine aici.

Aproape de tot ce contează

Maurer Residence Constanța îți pune la dispoziție toate facilitățile de care ai nevoie: suntem amplasați aproape de școli și grădinițe, 7 minute până la Hypermarket Auchan și Vivo Mall și faci doar 8 minute până la plajă Perla din Mamaia.

Cei mai buni de pe piață

Cu o prezența de 12 ani în piață imobiliară, Maurer Imobiliare a îndeplinit peste 6000 de visuri, cu fiecare locuința construită. Aducem la Constanța aceeași filozofie ce ne-a făcut să primim respectul oamenilor și garantăm calitate și seriozitate.

Ansamblu rezidențial modern

Am ascultat fiecare client și am învățat de la el, iar acum, ne putem mândri că suntem aproape de oferirea unui apartament pentru orice gust. Folosim doar materiale de cea mai bună calitate și colaborăm cu cei mai mari furnizori de materiale.

Cartier de vis

La Maurer Residence Constanța creăm cele mai bune condiții pentru a-ți găsi starea de bine de acasă. Aici te bucuri de spații verzi din belșug, de ajutorul echipei de administrație din cadrul ansamblului, dar și locuri de parcare alocate pentru fiecare apartament.

Finisaje premium

Maurer Residence Constanța

Suntem foarte atenți la detalii, deoarece acestea fac diferența între căminul de vis pe care dorim să îl oferim și o simplă locuința. Pentru a oferi clienților o cât mai bună experiență la achiziționarea unui apartament, am folosit cele mai bune materiale în finisarea acestora.

Totodată, finisajele aduc un aport considerabil aspectului final al locuinței. Vei descoperi, indiferent de apartamentul ales, finisaje premium, care pun intreaga locuință într-o lumină cu adevărat specială.

Finanțare fără griji

Maurer Residence Constanța

Pentru că suntem tot timpul în sprijinul oamenilor, venim în întâmpinarea ta, cu cele mai profitabile oferte de finanțare. Vei beneficia de toate informațiile și resursele necesare, astfel încât să îți îndeplinești visul tău și al familiei tale: achiziția unei locuințe personale.

Descoperă variantele de finanțare puse la dispoziție de Maurer Residence Constanța și alege cea mai bună soluție pentru ține. O persoană specializată din echipa noastră te va asista pe tot parcursul procesului.

Ce spun clienții noștri

Îndrăznește. Visează. Crede.

Suntem și pe Facebook

Urmăriți-ne pentru a fi la curent cu toate noutățile

12

Ani experiență

7

Proiecte dezvoltate

5

Orașe în care construim

381

Apartamente vândute

Ultimele noutăți

Îndrăznește. Visează. Crede.

Seară de colinde ACASĂ, în Avantgarden 3

Pe noi albul zăpezii ne face să vedem viața în roz. Ne face să zâmbim ...

Citește mai mult

O lună întreagă pentru suflet. Decembrie pentru Maurer Imobiliare

Luna DECEMBRIE, pentru noi ca și pentru tine, este una specială și trăim intens fiecare ...

Citește mai mult

Ateliere de creație Crăciunul copiilor în Avantgarden3 Sibiu

În perioada 25 noiembrie – 16 decembrie toți copilașii din cartierul Avantgarden3 Sibiu au participat ...

Citește mai mult

Nu rata ofertele noastre

Abonează-te la newsletter!

Află primul cele mai noi oferte și promoții legate de proiectul Avantgarden3 Brașov. Abonează-te acum!

Suntem aici pentru tine

Hai să ne cunoaștem!

Dacă aveți nevoie de orice informație suplimentară, vă stăm oricând la dispoziție pentru o discuție telefonică.

Telefon

+40 728 111 777

E-mail

contact@maurerconstanta.ro

Birouri

Str. Milano nr. 21, Constanța, România
(între Carrefour și Tomis Plus)

Program

Luni – Joi: 08:00 – 18:00
Vineri: 08:00 – 15:00
Sâmbătă: Închis
Duminică: 10:00 – 16:00

Avem o echipă la dispoziția ta

Contactează-ne

Ne puteți contacta oricând. Un consultat va lua legătura cu dumneavoastră în cel mai scurt timp.