adas

Apartamente cu 2 camere în Sighișoara

Nivelul de confort pe care îl cauți l-ai putea găsi în apartamentele cu 2 camere de la Maurer Residence Sighișoara. Datorită suprafeței pe care am construit-o în așa fel încât să simți libertatea de mișcare, acestea sunt ideale pentru persoanele ce găsesc confort într-un spațiu deschis.

În același timp, poți să lași loc și pentru alte activități care îți aduc plăcere și care necesită, de asemenea, un colț special amenajat. Flexibilitatea în amenajare te ajută să dai locuinței tale exact aspectul final pe care ți l-ai imaginat întotdeauna.

O familie numeroasă merită, și în același timp are nevoie, de un spațiu mare, mai ales atunci când cei mici cresc și își doresc să aibă propria lor cameră. Când alegi un apartament cu 2 camere, nu alegi pentru prezent, ci pentru un viitor în care toți membrii familiei se simt confortabil.

Pe lângă confort, le oferi copiilor și intimitatea, dar și oportunitatea de a învăța ce înseamnă să se îngrijească de propriul spațiu, fapt ce îi responsabilizează și îi pregătește pentru diversele situații ce vor urma.

Un alt detaliu important în a avea o locuință mai mare este reprezentat de băile care, de multe ori, în situațiile în care prietenii doresc să te viziteze, sunt de mare ajutor. Am gândit această arhitectură a casei tale pentru a-ți oferi mai departe posibilitate de a primi musafiri în cele mai bune condiții.

De asemenea, pentru baie, la fel ca pentru tot restul apartamentului, ai posibilitatea să alegi finisajele, în funcție de culori și materiale. În felul acesta îți vei crea un colț de relaxare, care să te ajute să uiți de toate problemele cotidiene.

  • Apartamentele se predau complet finisate

  • Serviciu de administrație

  • Diverse metode de finanțare

 

Amintirile tale alături de familie le vei construi cu drag într-un apartament cu 2 camere în Sighișoara și vei cunoaște un nou stil de viață. Mai liniștit, mai curat, mai bun pentru cei care contează pentru tine. Găsește varianta de compartimentare care ți se potrivește și descoperă o comunitate gata să crească odată cu tine. La Maurer Residence Sighișoara găsești tot ceea ce ți-ai dorit de la un complex rezidențial: calitate, servicii superioare și o atitudine orientată spre confortul tău și a familiei tale.

Apartamente 2 camere noi, finisate la cheie în Sighișoara

Mai mult spațiu, mai mult confort

Notă: Toate informațiile, schițele și pozele au exclusiv scop de prezentare!

Prețurile conțin TVA de 5%. Prețul imobilelor suportă modificări în funcție de suprafața balconului.

Metode de finanțare

Dacă acest tip de locuință se dovedește a fi potrivit pentru tine, Maurer Residence îți pune la dispoziție mai multe variante de plată printre care:

Top