adas

Concept nou de studiouri in Sighisoara

Pentru mulți oameni, „acasă” nu este doar acel apartament unde locuiesc, acoperișul de deasupra capului, cum mai este cunoscut în denumirea populară, locul unde dorm și își desfășoară activitățile zilnice.

Pentru toate aceste persoane, acasă este un sentiment de liniște sufletească, o emoție puternică trăită în permanență, care aduce bucurie odată cu celelalte beneficii ale ei.

Printre aceste beneficii se numără simplul fapt de a avea casa ta, de a ști că oriunde te duci și oriunde vei merge, întotdeauna va fi un loc al tău care te așteaptă. Ne dorim ca studiourile de la Maurer Residence Sighișoara sa te facă să te simți ACASĂ.

Serviciile noastre au fost construite în jurul empatiei față de clienții noștri. Ceea ce înseamnă ca am încercat în permanență să ascultăm nevoile și dorințele oamenilor care ne-au trecut pragul și întotdeauna le-am oferit cele mai bune sfaturi privind locuința care li s-ar potrivi.

Adică acel spațiu care să reprezinte pentru ei un loc de refugiu spiritual, care să fie doar al lor și de care să se bucure mult timp după achiziție. Deoarece achiziția propriului apartament exact asta ar trebui să reprezinte pentru tine: fericirea că ai atins unul dintre cele mai importante obiective, iar noi suntem foarte mândri să fim alături de tine pe acest drum.

În același timp, Studiourile pot fi un excelent punct de plecare, adică acel loc care te-ar putea ajuta să-ți construiești viitorul. Și pentru că Maurer Imobiliare este constructorul de visuri, următoarea ta casă poate fi chiar la noi. Într-un apartament cu 3 camere în Sighișoara care să aibă toate argumentele fericirii familiei pe care urmează să o întemeiezi. Pentru că, de fapt, piatra de temelie a viitorului este familia împlinită care te poate ajuta să realizezi tot ce ți-ai propus.

Studiourile au calitatea de a fi compartimentate inteligent, unde fiecare metru pătrat poate fi pus în practică, iar acest fapt le permite să tindă ușor către un apartament cu 2 camere.

Bucătăria open space cu care sunt dotate Studiourile din Sighișoara îți permite să petreci timp alături de persoanele apropiate, în timp ce pregătești felul preferat de mâncare. Serile sunt mai plăcute atunci când ai lângă tine persoanele dragi, iar izolarea fonică de care dispun Studiourile îți permite să nu ai nicio reținere vizavi de bucuria pe care vrei să ți-o exprimi cu voce tare. Sună acum și întreabă agentul tău despre cum poți ajunge rapid ACASĂ.

  • Apartamentele se predau complet finisate

  • Serviciu de administrație

  • Diverse metode de finanțare

Alege să construiești amintiri într-un studio în Sighișoara și vei cunoaște un nou stil de viață. Mai liniștit, mai curat, mai bun pentru familia ta. Găsește varianta care ți se potrivește și descoperă o comunitate gata să crească odată cu tine. La Maurer Residence Sighișoara găsești tot ceea ce ți-ai dorit de la un complex rezidențial: calitate, servicii superioare și o atitudine orientată spre confortul tău și al familiei tale.

Studiouri noi, finisate la cheie în Sighișoara

Ideale ca locuință sau investiție

Notă: Toate informațiile, schițele și pozele au exclusiv scop de prezentare!

Prețurile conțin TVA de 5%. Prețul imobilelor suportă modificări în funcție de suprafața balconului.

Metode de finanțare

Dacă acest tip de locuință se dovedește a fi potrivită pentru tine, Maurer Residence îți pune la dispoziție mai multe variante de plată printre care:

Top