1a-1

Peste 3000 de locuințe

Acest nou ansamblu rezidențial se va dezvolta în doua faze de construcție. Prima fază presupune construirea a 28 de blocuri care vor totaliza 1748 de unități locative iar în cea de-a doua fază de construcție se are în vedere ridicarea a 25 de blocuri, acestea însumând 1644 de apartamente cu structuri, compartimentări și suprafețe diferite, reușind astfel să fie atinse preferințele și nevoile unei game largi de clienți.

living

Construim pentru cele mai pretențioase gusturi, de aceea folosim doar materiale de cea mai bună calitate

Structurile apartamentelor ating o gamă variată de compartimentări. Cei peste 3000 de apartamente vor fi amenajate folosindu-se cele mai bune materiale de la furnizorii noștri de încredere.

1

Spații verzi, locuri de joacă, centre private de învățământ

Din harta ansamblului Maurer Residence Târgu Mureș nu vor lipsi spațiile verzi, locurile de joacă pentru copii, spațiile comerciale sau centrele private de învățământ. Se are în vedere construirea unei grădinițe și a unei școli pentru aproximativ 3000 de familii tinere. Se are în vedere, de asemenea, construirea unei baze sportive, cu sală de sport multifuncțională dar și cu terenuri de sport în aer liber și o zonă de agrement.

Orașul din interiorul orașului.

Ansamblul rezidențial aduce în prim-plan stilul de viață dezvoltat deja în toate proiectele care poartă amprenta Maurer Imobiliare și va pune la dispoziția celor 3.600 de proprietari ai locuințelor toate facilitățile necesare unui trai occidental.

4 motive să alegi Maurer Residence Târgu Mureș

Maurer Residence Târgu Mureș oferă viitorilor proprietari tot atâtea beneficii câte cumulează toate proiectele demarate de Maurer Imobiliare până în prezent.

Accent pe comunitate

Mai presus decât imobilele este viața creată în interiorul acestor clădiri. Maurer Imobiliare nu construiește doar case, ci dă naștere unor adevărate comunități, unui stil de viață diferit. Mai mult decât cărămidă si beton, un loc plin de căldură, o energie aparte și un confort de care avem cu toții nevoie.

De peste 10 ani pe piața imobiliară

Experiența de până acum pe piața imobiliară reprezintă motivul tău să ai încredere în noi. Încrederea clienților si comunitățile pline de un suflu aparte au fost cele care au stat la baza extinderii noastre.

Locație excelentă

Proiectul rezidențial, dezvoltat la doar 5 minute de centrul orașului Târgu Mureș, cu spații verzi generos distribuite în tot cartierul, zone de agrement și locuri de joacă.

Ansamblu rezidențial model

Întrunește toate cerințele unui habitat occidental. Un ansamblu rezidențial model, cu soluții tehnice și facilități corespunzătoare tendințelor și cerințelor actuale în privința ambientului urban.

Drum sigur și frumos către un ”acasă” perfect

Maurer Residence Târgu Mureș

Maurer Imobiliare a demarat începând cu acest an cel mai amplu proiect din oraș, un complex rezidențial modern ce va avea peste 3000 de locuințe și tot confortul de care locatarii au nevoie. Proiectul este unul de mare amploare și are la bază experiența și profesionalismul dezvoltatorului, dovedite în cei doisprezece ani de prezență în piața românească.

Maurer Residence Târgu Mureș, proiect marca Maurer Imobiliare, va reprezenta pentru mii de români clădirea unui drum sigur și frumos către un ”acasă” perfect. Visurile multor români de a avea o casă a devenit realitate datorită acestui dezvoltator și sunt pregătiți să construiască și visurile locuitorilor din Târgu Mureș.

Ambient urban ce corespunde perfect tendințelor actuale

Maurer Residence Târgu Mureș

Maurer Residence Târgu Mureș va fi un ansamblu rezidențial model, cu soluții tehnice și facilități corespunzătoare tendințelor și cerințelor actuale în privința ambientului urban. Se propune construirea pe perimetrul terenului, spre străzile intens circulate, a unui „dig” de pământ, rezultat din sistematizarea verticală a terenului, care va proteja fonic și vizual locuințele față de circulație.

Totodată propunem amenajarea acestor monticule artificiale ca loc de promenadă, cu piste de biciclete si alei, cu plantații de mică si medie dimensiune. Se dorește ca întreg spațiul dintre edificate sa fie o zonă verde, atractivă pentru întreg ansamblul, clar delimitat de zona fostă industrială care-l înconjoară.

Ce spun clienții noștri

Îndrăznește. Visează. Crede.

Suntem și pe Facebook

Urmăriți-ne pentru a fi la curent cu toate noutățile

12

Ani experiență

7

Proiecte dezvoltate

5

Orașe în care construim

36

Apartamente vândute

Ultimele noutăți

Îndrăznește. Visează. Crede.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Seară de colinde ACASĂ, în Avantgarden 3

Pe noi albul zăpezii ne face să vedem viața în roz. Ne face să zâmbim ...

Citește mai mult

O lună întreagă pentru suflet. Decembrie pentru Maurer Imobiliare

Luna DECEMBRIE, pentru noi ca și pentru tine, este una specială și trăim intens fiecare ...

Citește mai mult

Ateliere de creație Crăciunul copiilor în Avantgarden3 Sibiu

În perioada 25 noiembrie – 16 decembrie toți copilașii din cartierul Avantgarden3 Sibiu au participat ...

Citește mai mult

Nu rata ofertele noastre

Abonează-te la newsletter!

Află primul cele mai noi oferte și promoții legate de proiectul Avantgarden3 Brașov. Abonează-te acum!

Suntem aici pentru tine

Hai să ne cunoaștem!

Vă stăm la dispozitie la telefon pentru informații suplimentare sau vă așteptăm la sediu unde puteți să vizitați apartamentul mostră.

Telefon

+40 724 341 931

E-mail

secretariat.targumures@maurerimobiliare.ro

Birouri

Str. Băneasa nr. 2, Târgu Mureș, România

Program

Luni – Joi: 08:00 – 18:00
Vineri: 08:00 – 15:00
Sâmbătă: Închis
Duminică: 10:00 – 16:00

Avem o echipă la dispoziția ta

Contactează-ne

Folosiți formularul de mai jos pentru a ne trimite un mesaj. Un agent vă va răspunde în cel mai scurt timp.