Urmează-ti visurile

Un proiect rezidential dezvoltat de
Maurer Imobiliare


O comunitate de
peste 3.400 de familii


Locuri de joacă și
gradiniță pentru copii


34% spații verzi și
zone de recreere


Acces facil la cele mai
mari centre comerciale


Magazine și
spații comerciale


O comunitate de peste 3.400 de familii


Locuri de joaca si gradinita pentru copii


34% spatii verzi si zone de recreere


Acces facil la cele mai mari centre comerciale


Magazine si spatii comerciale

Comunitatea Maurer Residence Târgu Mures, pe primul loc

Ne place proverbul Omul sfințește locul. Este filozofia noastră încă de când am demarat proiectul în Târgu Mureș. Suntem de părere că, în orice loc ar merge, omul are puterea de a se gospodari singur și de a transforma locul în ceva ce poate numi acasă. Toate eforturile noastre s-au concentrat în a oferi clienților un stil de viață diferit, ce întrunește confort, căldură și unitate. Nu construim blocuri, ci caminuri primitoare, ce prind viață în momentul în care ajung să își primească locatarii.

Cel mai mult ne bucură zâmbetul pe care familiile îl afișează în momentul în care își iau în primire locuința, când observă calitatea și pasiunea cu care s-a lucrat. Tot atunci își dau seama că au făcut alegerea potrivită.

Și au o mulțime de motive să se bucure:

Locatie excelentă

Doar 5 minute te despart de centrul orașului Târgu Mureș. Astfel, vei fi aproape de inima orașului, dar vei locui și într-o adevărată oază de liniște.

Gama largă de apartamente

Fiecare are viziuni diferite față de ce i se potrivește. Maurer Residence Târgu Mureș mulțumește pe toată lumea cu o varietate de compartimentări ale locuințelor, de la apartamente de tip studio și până la apartamente cu 4 camere.

Ansamblu rezidential exemplar

Atingem toate cerințele unui complex imobiliar superior, în care exigențele clienților sunt întotdeauna îndeplinite.

Cel mai mare proiect din Târgu Mures!

Pentru sănătatea ta

Suntem de părere că societatea din ziua de astăzi este tot mai sufocată de betoane, construcții apărute peste noapte, praf și disconfort . Tocmai din această cauză am ales să fim altfel. Am alocat spațiilor verzi 34% din suprafața totală a complexului, pentru sănătatea ta și a celor dragi.

Astfel, pe lângă liniștea din interiorul ansamblului, te vei bucura și de un aer curat, oferit de spațiile verzi. Sunt două caracteristici care întăresc ideea unei comunități perfecte pentru tine.

Sustinem viitorul

Cea mai mare bucurie este apariția unui copil în familie. Îți dorești ca el să aibă cea mai bună educație și să crească într-un mediu propice, pentru o dezvoltare armonioasă și sănătoasă. Într-o societate, copiii reprezintă viitorul și vor deveni, cât ai clipi, adulții responsabili de mâine.

Însă pentru a ajunge acolo, au nevoie de dragoste, educație, socializare și joacă din belșug. Le înțelegem nevoile celor mici. Astfel, construim centre private de învățământ, pentru a le oferi bazele educației, atunci când au cea mai mare sete de cunoaștere. În același timp, își vor putea face prieteni noi, la locurile de joacă concepute special pentru siguranța lor.

Iubitori ai calitătii

Încă de la început ne-am ales echipa “pe sprânceană”. Este compusă din oameni cu o vastă experiență în domeniu. De la constructori și până la arhitecți, toți sunt oameni pasionați de ceea ce fac și pun la bătaie toate cunoștințele pentru ca produsul final să fie unul de calitate.

Și cum meșterii pricepuți își aleg întotdeauna instrumente de lucru bune, materialele pe care le-am folosit la construcția imobilelor sunt de o calitate premium. Nu am făcut niciun compromis. Fundația, stâlpii de susținere, pereții despărțitori, dar și finisajele apartamentelor sunt realizate astfel încât clienții noștri să aibă convingerea că au făcut o alegere excelentă.

Încrezători în fortele proprii

Ne-am propus ca Maurer Residence Târgu Mureș să fie proiectul care va da viață orașului din centrul Transilvaniei. Să fie un ansamblu rezidențial de referință pentru celelalte și, totodată, să prezentăm încredere viitorilor noștri clienți. Iar dacă vrem să îndeplinim acest lucru, trebuie să avem planuri mărețe.

Pe toată suprafața ansamblului, numărul de apartamente se va ridica la aproximativ 3400 locuințe, ce vor fi distribuite în 53 de blocuri. Este cel mai mare proiect din județul Mureș și vizează formarea unei comunități care nu va fi doar numeroasă, ci și unită. Întregul plan se întinde pe o perioadă de aproximativ 8 ani și avem convingerea că vom realiza tot ce ne-am propus la început de drum.

Adaptati la spatiul urban

Maurer Residence Târgu Mureș va fi un ansamblu rezidențial model, cu soluții tehnice și facilități care creează beneficii prețioase pentru comunitate: spații verzi, parcuri de joacă pentru copii, centru comercial, supermaket, cladire de birouri, gradiniță, spații comerciale cu diverse domenii de activitate, centru sportiv ( indoor, outdoor), locuri de parcare supraterane si subterane, piste de bicicletă, spatii de agrement și promenadă.

Pentru sanatatea ta

Suntem de parere ca societatea din ziua de astazi este tot mai sufocata de betoane, constructii aparute peste noapte, praf si disconfort . Tocmai din aceasta cauza am ales sa fim altfel. Am alocat spatiilor verzi 34% din suprafata totala a complexului, pentru sanatatea ta si a celor dragi.

Astfel, pe langa linistea din interiorul ansamblului, te vei bucura si de un aer curat, oferit de spatiile verzi. Sunt doua caracteristici care intaresc ideea unei comunitati perfecte pentru tine.

Sustinem viitorul

Cea mai mare bucurie este aparitia unui copil in familie. Iti doresti ca el sa aiba cea mai buna educatie si sa creasca intr-un mediu propice, pentru o dezvoltare armonioasa si sanatoasa. Intr-o societate, copiii reprezinta viitorul si vor deveni, cat ai clipi, adultii responsabili de maine.

Insa pentru a ajunge acolo, au nevoie de dragoste, educatie, socializare si joaca din belsug. Le intelegem nevoile celor mici. Astfel, construim centre private de invatamant, pentru a le oferi bazele educatiei, atunci cand au cea mai mare sete de cunoastere. In acelasi timp, isi vor putea face prieteni noi, la locurile de joaca concepute special pentru siguranta lor.

Iubitori ai calitatii

Inca de la inceput ne-am ales echipa “pe spranceana”. Este compusa din oameni cu o vasta experienta in domeniu. De la constructori si pana la arhitecti, toti sunt oameni pasionati de ceea ce fac si pun la bataie toate cunostintele pentru ca produsul final sa fie unul de calitate.

Si cum mesterii priceputi isi aleg intotdeauna cele mai bune instrumente de lucru, materialele pe care le-am folosit la constructia imobilelor sunt de o calitate premium. Nu am facut niciun compromis. Fundatia, stalpii de sustinere, peretii despartitori, dar si finisajele apartamentelor sunt realizate astfel incat clientii nostri sa aiba convingerea ca au facut o alegere excelenta.

Increzatori in fortele proprii

Ne-am propus ca Maurer Residence Targu Mures sa fie proiectul care va da viata orasului din centrul Transilvaniei. Sa fie un ansamblu rezidential de referinta pentru celelalte si, totodata, sa prezentam incredere viitorilor nostri clienti. Iar daca vrem sa indeplinim acest lucru, trebuie sa avem planuri marete.

Pe toata suprafata ansamblului, numarul de apartamente se va ridica la aproximativ 3400, locuinte ce vor fi distribuite in 53 de blocuri. Este cel mai mare proiect din judetul Mures si vizeaza formarea unei comunitati care nu va fi doar numeroasa, ci si unita. Intregul plan se intinde pe o perioada de aproximativ 8 ani si avem convingerea ca vom realiza tot ce ne-am propus la inceput de drum.

Adaptati la spatiul urban

Maurer Residence Târgu Mureș va fi un ansamblu rezidențial model, cu soluții tehnice și facilități care creează beneficii prețioase pentru comunitate: spații verzi, parcuri de joacă pentru copii, centru comercial, supermaket, cladire de birouri, gradiniță, spații comerciale cu diverse domenii de activitate, centru sportiv ( indoor, outdoor), locuri de parcare supraterane si subterane, piste de bicicletă, spatii de agrement și promenadă.

Echipa de vânzări

Adelin Creta

Aron Gergely

Oana Jugaru

Eugen Hărtăgan

Cum îti putem fi de folos?

Vrem să fii complet informat, înainte de a-ți alege locuința de vis.
Poți lua legătură cu noi, pentru orice detaliu care te interesează.

Top